IMG_3223
IMG_3226
IMG_3222

Wil jij in 3 maanden afvallen zónder JOJO effect?

Ja, dat kan met behulp van het 3-maanden afvalprogramma van Body Support. Body Support is geen dieet. Body Support is een manier om te leren hoe jij het beste met jouw voeding om kunt gaan. Jij laat voeding voor jou werken door met de juiste hoeveelheden voeding jouw verbranding op te voeren. Jij leert hoe jij je voeding moet aanpassen en genieten van eten zoals het bedoeld is. Tijdens het 3-maanden afvalprogramma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om jouw doel blijvend te bereiken.

Wat is Body Support?

Body Support is een 3-maanden voedingsprogramma voor als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven daarna. Door het veranderen van jouw eetpatroon verbrand jij meer, krijg jij meer energie en blijf jij beter in balans.

Wat biedt Body Support jou aan?

Als jij klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt of kunt doen, ga dan samen met je persoonlijke coach aan de slag. Jij hebt wekelijks met haar een coaching gesprek en een weegmoment. Met de handige Body Support-app op je telefoon heb jij altijd jouw eetboekjes en week-menu’s met boodschappenlijst bij de hand. Jouw eetschema is met de behulp van de calorie-checker op de app volledig aan te passen/bij te houden. Eten wordt weer leuk. Jij leert om gezond en gevarieerd te eten!