De Weblog van Zenna sport for women. Waarin je kan beleven dat wij meer zijn dat zomaar een fitness.

Activiteiten feb 2021

Wat?Wanneer?
Tijdstip  
Wandeling IJshaar,
verzamelen bij de kinderboerderij, Kurkhout 100 om 08.00 uur
Za 30/108.00
Fietsen: gemiddeld fietsniveauZa 30/113.30
PowerwalkingMa 1/216.00
BB met R of te wel Bruine Bonen met rijst SurinaamsDi  2/217.00
WandelenWoe 3/216.00
Online BingoDo 4/2                 20.30
Fietsen:
Beginners met enkele rustmomenten
Za 6/213.30
PowerwalkingMa 8/216.00
Online koken:
Online Kookworkshop:
Indische rijsttafel
Di 9/217.00
WandelenWoe 10/216.00
Online Pub-Quiz,
Efteling
Do11/220.30
Fietsen:
gemiddeld fietsniveau
Zo 14/2
13.30
Beauty workshopVr 26/220.15

ZENNA komt naar je toe!

Vanaf 3 februari hebben wij iets Heel Bijzonders!! 
Een échte Challenge waarbij we zoveel mogelijk Vrouwen willen laten Sporten!

Hoe dan? 
Elke Werkdag om 18.30 uur gaan We elkaar al sportend ontmoeten via ZOOM!  
Doe je mee met de Challenge elke werkdag om 18.30?
Vraag Astrid om de link.    

We kunnen elkaar Zien en Spreken en we gaan om die tijd maximaal 20 minuten lekker aan de slag onder leiding van Astrid. Zodat we toch in conditie blijven en we weer fit kunnen starten als ZENNA Wel open gaat in de loop van dit jaar…

Wat heb je nodig voor dit Sporten?
Jezelf en jouw goede Humeur 🙂
Je hebt ZOOM op je computer/telefoon of tablet of download deze erop
Een stoel 
Een matje en anders iets zacht waar je op kan liggen
Een stok of bezemsteel
2 flesjes gevuld met water

Jouw gezin mag ook meedoen!

Go Girl!!
Groetjes van ZENNA

ZENNA in lockdown :(

Vanaf 16 december zitten we in een lockdown en die is inmiddels verlengd tot 20/2/21. Wij vinden dit natuurlijk helemaal niet leuk. We doen ons best met het aanbieden van online trainingen en activiteiten om jullie fit en gezond te houden!
Maar het begint nu een beetje eng te worden want hoe lang gaat dit nog duren? En houdt ZENNA genoeg leden binnenboord om deze pandemie te overleven? Wij zijn heel blij dat jullie ons al zolang steunen en we hopen dat jullie dit blijven doen! Als je ideeën hebt waardoor ZENNA beter aansluit bij jouw wensen mail ons.

Blijf gezond en let een beetje op elkaar!

Powerwalking:

De Powerwalking-groep heeft deze maand al 180 km gewandeld weer of geen weer! De wijken Seghwaert, Oosterheem en De Leyens zijn helemaal verkend. We gaan vanaf vandaag de wijken Rokkeveen en Meerzicht verkennen. Loop je gezellig mee? We starten bij het Golden Tulip Hotel bij de Mandelabrug aan de kant van Meerzicht.
Elke maan- en woensdag om 16 uur.
Aanmelden via http://www.supersaas.nl/schedule/ZENNA/ZENNA

Online trainen:

Dag 2020 Hallo 2021

Het oude jaar heeft nog maar enkele uren te gaan, het is een jaar geweest zoals we nooit meer hopen mee te maken. Wel sporten, niet sporten, niet binnen, maar wel buiten, en steeds weer paste ZENNA sport zich aan aan weer een nieuwe episode van dit verhaal.

Eerst gingen we buiten sporten, heerlijk in de zomer, in de vroege morgen, of aan het eind van de dag. Lekker mx4-en, gezellig met zijn allen. Of yoga en pilates op het grasveld.

Toen werd de club aangepast, er kwamen spatschermen, de ramen gingen open en we mochten weer op de apparaten. Er kwamen tijdslots in supersaas en eigenlijk leek het wel op het “nieuwe normaal”.

Maar helaas de tweede golf strooide roet in het eten, het aantal mensen dat mee mochten doen werd kleiner, maar Astrid en Sarah pasten zich weer aan. Er werd inmiddels ook digitaal gesport, maar dat was niet zo populair. Dat kan je ook verwachten, een sportclub zoals die van ons, daar gaat om gezelligheid en gezondheid samen, en dat is digitaal niet zo makkelijk.

Maar in de derde golf, konden we niet meer anders we moesten allemaal binnen blijven….Astrid en Sarah hebben hun uiterste best gedaan om alles wat ze hadden om te zetten naar een digitale variant, en ik moet zeggen, dat ze dat in een enorm tempo gedaan hebben. En de leden gingen het gebruiken! Na een aankondiging op Whatsapp ging het los! na een paar dagen waren er al 90 bezoekjes geweest, van 31 leden. En zelfs tijdens de kerstdagen werd er gesport.

Voor het wandelen, en nu ook voor het fietsen, is er meer animo dan ooit. Mensen vinden het gewoon gezellig om toch even lekker met elkaar te kunnen bijkletsen. Normaal stoppen we altijd in de winter, maar dit jaar dus niet. Het is koud het is donker het is af en toe glibberig glad, maar we zijn nog steeds heerlijk buiten aan het sporten.

En binnen doen we ook lekker mee! De website én de filmpjes groeien en groeien in bezoekersaantallen, maar ook in het aanbod, er komen steeds leuke filmpjes bij. Onze nieuwe bokstrainer Jody, maakte zijn entree met een mooi filmpje over conditietraining voor boksers. Nou petje af! Ook voor wie die training doet!

Het wordt ook steeds heel gezelliger bij ZENNA, we doen nu ook nog online activiteiten, borrels, kookworkshops enz enz. En er komen nog veel meer leuke activiteiten op ons pad.

Te beginnen met een nieuwjaarsborrel op 5 januari! Om 20.00 beginnen we met een pubquizz. Zorg dat je mee doet, zet een lekker glas drinken en wat knabbels klaar en win de prijs!

Je kan je net als voor alle andere activiteiten inschrijven via Supersaas, dan krijg je 4 januari de uitnodiging in de mail en whatsapp toegezonden.

Ik wens iedereen voor straks een mooie jaarwisseling en een goed 2021.

Ik neem me vast voor om in het nieuwe jaar weer veel bij ZENNA te gaan sporten. En ik neem me voor om mijn vriendinnen mee te nemen naar ZENNA, dan kunnen ze allemaal lid worden en meegenieten van deze gezellige en gezonde club.

Een fijn 2021!,

blijf gezond!

Zorg goed voor elkaar!

Marga van der Tol, namens de brainstormclub.