Dag 2020 Hallo 2021

Het oude jaar heeft nog maar enkele uren te gaan, het is een jaar geweest zoals we nooit meer hopen mee te maken. Wel sporten, niet sporten, niet binnen, maar wel buiten, en steeds weer paste ZENNA sport zich aan aan weer een nieuwe episode van dit verhaal.

Eerst gingen we buiten sporten, heerlijk in de zomer, in de vroege morgen, of aan het eind van de dag. Lekker mx4-en, gezellig met zijn allen. Of yoga en pilates op het grasveld.

Toen werd de club aangepast, er kwamen spatschermen, de ramen gingen open en we mochten weer op de apparaten. Er kwamen tijdslots in supersaas en eigenlijk leek het wel op het “nieuwe normaal”.

Maar helaas de tweede golf strooide roet in het eten, het aantal mensen dat mee mochten doen werd kleiner, maar Astrid en Sarah pasten zich weer aan. Er werd inmiddels ook digitaal gesport, maar dat was niet zo populair. Dat kan je ook verwachten, een sportclub zoals die van ons, daar gaat om gezelligheid en gezondheid samen, en dat is digitaal niet zo makkelijk.

Maar in de derde golf, konden we niet meer anders we moesten allemaal binnen blijven….Astrid en Sarah hebben hun uiterste best gedaan om alles wat ze hadden om te zetten naar een digitale variant, en ik moet zeggen, dat ze dat in een enorm tempo gedaan hebben. En de leden gingen het gebruiken! Na een aankondiging op Whatsapp ging het los! na een paar dagen waren er al 90 bezoekjes geweest, van 31 leden. En zelfs tijdens de kerstdagen werd er gesport.

Voor het wandelen, en nu ook voor het fietsen, is er meer animo dan ooit. Mensen vinden het gewoon gezellig om toch even lekker met elkaar te kunnen bijkletsen. Normaal stoppen we altijd in de winter, maar dit jaar dus niet. Het is koud het is donker het is af en toe glibberig glad, maar we zijn nog steeds heerlijk buiten aan het sporten.

En binnen doen we ook lekker mee! De website én de filmpjes groeien en groeien in bezoekersaantallen, maar ook in het aanbod, er komen steeds leuke filmpjes bij. Onze nieuwe bokstrainer Jody, maakte zijn entree met een mooi filmpje over conditietraining voor boksers. Nou petje af! Ook voor wie die training doet!

Het wordt ook steeds heel gezelliger bij ZENNA, we doen nu ook nog online activiteiten, borrels, kookworkshops enz enz. En er komen nog veel meer leuke activiteiten op ons pad.

Te beginnen met een nieuwjaarsborrel op 5 januari! Om 20.00 beginnen we met een pubquizz. Zorg dat je mee doet, zet een lekker glas drinken en wat knabbels klaar en win de prijs!

Je kan je net als voor alle andere activiteiten inschrijven via Supersaas, dan krijg je 4 januari de uitnodiging in de mail en whatsapp toegezonden.

Ik wens iedereen voor straks een mooie jaarwisseling en een goed 2021.

Ik neem me vast voor om in het nieuwe jaar weer veel bij ZENNA te gaan sporten. En ik neem me voor om mijn vriendinnen mee te nemen naar ZENNA, dan kunnen ze allemaal lid worden en meegenieten van deze gezellige en gezonde club.

Een fijn 2021!,

blijf gezond!

Zorg goed voor elkaar!

Marga van der Tol, namens de brainstormclub.

1 antwoord
 1. Astrid Letterboom
  Astrid Letterboom zegt:

  Marga wat een mooie terugblik!
  En ja, inderdaad, wij hebben ook weer bij de 3e lockdown ons zelf snel herpakt, gelukkig ook met de super hulp van jou en de rest van de brainstorm-club!
  Voor een ieder staat er wel een leuk lesje online en met de online aktiviteiten brengen we ook wat gezelligheid in deze donkere dagen.
  Vraag je vriendinnen gerust om mee te doen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.