Dames fitness zoetermeer

Dames fitness Zoetermeer

Het is voor elke vrouw goed toeven bij ons, in de sportschool voor dames fitness in Zoetermeer. Bij ons sporten alleen vrouwen die allemaal aan hun eigen doelen werken. Dat kan gewoon in uw eigen tempo en op uw eigen niveau. Er is bij ons geen druk van moeten. U mag gewoon heerlijk actief bij ons bezig zijn en dat kan bij ons van dames fitness in Zoetermeer op heel erg veel manieren. Daarnaast helpen we u eventueel ook aan een gezonde voeding en bij het afvallen. Ook op dat vlak kunnen wij u dus echt prima van dienst zijn. Bij ons wordt u professioneel begeleid en zo wordt iedereen in staat gesteld om de eigen doelen te halen.

U kunt bij dames fitness in Zoetermeer op verschillende manieren bezig zijn

Actief bezig zijn kan in de sportschool voor dames fitness in Zoetermeer op verschillende manieren. U kunt gewoon vrij sporten, u kunt daarnaast kiezen voor een van onze vele en zeer gezellige groepslessen. We hebben u als vrouw wat dat betreft echt heel erg veel te bieden. Wat dacht u van bijvoorbeeld pilates, yoga en bokslessen. En wat te denken van de speciale en intensieve BBB-lessen? Verder bieden we u power walking en is ook zwangerschapspilates een optie. Wij kunnen u een voedingscoach bieden en bieden bovendien hulp wanneer u gericht af wilt vallen. Ook MX4 is bij ons mogelijk.

Geef uw eigen invulling aan actief bezig zijn

Elke vrouw heeft andere doelstellingen en wil en kan bij vrouwen fitness in Zoetermeer dan ook op haar eigen manier invulling geven aan actief bezig zijn. Om die reden bieden we u zoveel verschillende mogelijkheden. Vrouwen die al bij ons sporten noemen ons gezellig en kleinschalig, en roemen het feit dat er bij ons nog echt sprake is van persoonlijk contact. Op het ledenportaal vindt u handige tips en tricks en kunt u kennis maken met eGym. En daarmee is nog slechts het topje van de bekende ijsberg genoemd. 

Van het jojo-effect zal geen sprake meer zijn

Wij helpen u ook graag bij diabetes en kunnen u eveneens helpen met afvallen. Sterker nog; het is bij ons van dé sportschool voor dames fitness in Zoetermeer mogelijk om in een periode van drie maanden af te vallen, waarbij we u kunnen garanderen dat er van het bekende jojo-effect geen sprake zal zijn. Vraag naar de mogelijkheden en voer de verbranding op bij de juiste hoeveelheid voeding. Want dat is waar de crux zit als u zonder jojo-effect af wilt vallen.