AL VAN DE EGYM GEHOORD?

Heb jij een drukke baan, een druk sociaal leven en/of vind jij sporten totaal niet leuk, maar wil jij je wel fit en vitaal voelen? Dan heeft ZENNA een nieuw fitness-concept voor jou!

Met de eGym train je slechts twee keer per week 30 minuten en merk je meteen resultaat. Of je nou voor meer kracht of conditie wilt trainen, wilt afvallen of revalideren, de eGym helpt jouw trainingsdoelen te bereiken.

HOE WERKT DE EGYM?

De eGym is een circuit van 8 toestellen. Bij het intakegesprek worden deze 8 toestellen ingesteld op basis van jouw lengte en een krachtmeting. Hierdoor train jij altijd veilig en super efficiënt. Haak jij altijd midden in een oefening af? Niet bij de eGym! Zodra je ingelogd bent met jouw persoonlijke chip verschijnt er op jouw scherm een zwart baan die een golvende beweging maakt. Aan jou de taak om het balletje in goede banen te leiden. Lukt dit, dan train je op je pieken en behaal jij het beste trainingsresultaat. Ben jij klaar met jouw training dan worden jouw persoonlijke trainingsresultaten direct opgeslagen en die kan jij  bekijken op de app van jouw telefoon.  Na elke 6e trainingen doe jij opnieuw een krachtmeting en ga jij verder met een nieuwe trainingsmethode. Op deze manier boek jij altijd vooruitgang, blijf jij jezelf altijd uitdagen en zal jij jezelf verrassen met jouw geboekte resultaten.

Nieuwsgierig geworden en kan je wel een nieuwe fitnessuitdaging gebruiken?

Probeer de eGym dan 4 weken uit voor slechts € 49,00

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer!