Japans Kickboksen Ladies

Japans Kickboksen Ladies

Japans Kickboksen is speciaal voor vrouwen die een leuke en gezellige kickbokstraining zoeken. Hiernaast is dit een ideale manier om gewicht te verliezen, om spieren op te bouwen en om strakker in je vel te komen.

Conditie- en krachtverbetering

Door onder andere specifieke kickbokstechnieken te gebruiken, worden conditie, uithoudingsvermogen en kracht verbeterd. Ook werken we aan vetverbranding en lenigheid. De oefeningen worden in een lekker tempo uitgevoerd. De technieken maken we op de elkaars handschoenen of op trapkussens en/of pads.

Afwisselend

Gedurende de training wisselen we stoot- en trapcombinaties af met conditieoefeningen en core stability-oefeningen, die we ook alle drie met elkaar mengen.

Sterkere core

Omdat je met kickboksen alle technieken maakt vanuit je heupen en je ‘core’, maak je die core dus automatisch sterker. Het aanspannen van je buikspieren gebeurt bij elke stoot en trap. Je core bestaat uit je buikspieren, lage rugspieren en schuine buikspieren.

Total body workout

Onze training is een total body workout en dat zul je merken. In het uur is je hele lichaam aan het werk gezet en heb je een moe maar voldaan gevoel. Met deze kickbokstraining train je spieren waarvan je niet wist dat je ze had!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.