Zumba

Zumba

Dans jezelf fit op heerlijke meeslepende Latijns-Amerikaanse muziek!

Zumba is een dynamisch fitnessprogramma, dat dans-oefeningen combineert die gebaseerd zijn op de salsa en merengue.

Zumba is een workout, die de instructrice Nyanga tot een echt feestje maakt. Zumba is gebaseerd op verschillende dansvormen en dat maakt het één van de leukste manieren om aan de nodige beweging te komen en je conditie te verbeteren. Zumba is één van de populaire sporten om fit te worden en te blijven. Zelfs als je niet helemaal in conditie bent, kun je meedansen.

Zumba bij ZENNA betekent:

  • Persoonlijke aandacht
  • Afwisselende dansstijlen, zoals salsa en merengue
  • Elke les is een feestje
  • Cardio

Tijd: dinsdag 19.30 – 20.30 uur


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.