Sportschool voor vrouwen

Sportschool voor vrouwen

Als vrouwen onder elkaar heerlijk actief bezig zijn? Het kan prima in onze sportschool voor vrouwen. In uw eigen tempo en op uw eigen niveau kunt u samen met andere vrouwen heerlijk sporten. Daarbij hebt u de keuze uit vrij sporten en deelnemen aan een van onze vele groepslessen. Gaat u ook de uitdaging aan?

U kunt ook gebruikmaken van onze voedingscoach

De vrouwen sportschool heeft ook u erg veel te bieden. U kunt vrij sporten, het is daarnaast ook mogelijk deel te nemen aan een van onze groepslessen. We kunnen u tal van verschillende leuke en intensieve groepslessen aanbieden. Zo bieden we pilates, yoga, boksen en BBB-lessen. We kunnen u van dienst zijn met power walking – echt heel leuk! – en bieden eveneens zwangerschapspilates aan. Ook kunt u altijd aankloppen bij een voedingscoach en bieden wij u hulp bij afvallen. Ook voor MX4 klopt u gewoon bij ons aan. Zo bieden we steeds voor elk wat wils en kan echt elke vrouw heerlijk bij de sportschool voor vrouwen komen sporten.

Maak gebruik van het ledenportaal van de sportschool voor vrouwen

Speciaal voor leden hebben we op onze website een portaal aangemaakt met handige tips en oefeningen. U kunt er ook kennismaken met eGym, ook iets wat erg aanslaat. Als we onze klanten vragen waarom ze juist bij ons komen sporten, dan horen we niet zelden kwalificaties als gezellig, kleinschalig en persoonlijk. U mag best weten dat we daar erg trots op zijn. In de sportschool voor vrouwen hebben we oog voor zaken als diabetes en we werken uiteraard volgens de corona richtlijnen. Zoals het hoort.

Laten we samen werken aan een duurzaam resultaat zonder jojo-effect

Het is een feit dat veel vrouwen gaan sporten in de hoop om zo wat kilo’s te verliezen. Wij kunnen u ook daar gerichte hulp bij bieden. Dat kan door actief bezig te zijn, maar ook door bij ons een programma van drie maanden te volgen. Nee, van een dieet is dan geen sprake. We maken u wel bewuster van voeding en de juiste hoeveelheid voeding en de verbranding. Binnen drie maanden kunt u zo de nodige kilo’s verliezen. En daarbij krijgt u eens niet te maken met het bekende jojo-effect. Samen werken we dus nadrukkelijk aan een duurzaam resultaat. Genoeg redenen dus om ook eens een kijkje te komen nemen in onze sportschool. Zeker weten dat het niet bij één keer zal blijven!