Vrouwen sportschool

Vrouwen sportschool

Komt u als vrouw ook gezellig en gericht sporten in de vrouwen sportschool? U kunt er prima op uw eigen niveau en in uw eigen tempo actief bezig zijn. En dat kan bij de vrouwen sportschool op heel erg veel verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan groepslessen, maar u kunt bij de vrouwen sportschool ook gewoon vrij sporten. Behalve dat u bij ons aan uw eigen doelstellingen kunt werken, is het bij ons ook nog eens buitengewoon gezellig. 

U kunt vrij sporten of deelnemen aan een van onze vele groepslessen

Wij van de vrouwen sportschool bieden u tal van verschillende groepslessen in de vorm van onder meer pilates, yoga, boksen en speciale BBB lessen. We bieden u power walking en speciale zwangerschapspilates. U kunt aankloppen bij onze voedingscoach en wij kunnen u gerichte hulp bieden wanneer u af wilt van overtollige kilo’s. Ook voor MX4 kunt u altijd bij ons terecht. 

Elke vrouw wil op haar eigen wijze sporten en bewegen

Wij van de vrouwen sportschool weten dat elke vrouw op eigen wijze wil sporten. De een is fanatiek en wil zoveel mogelijk sporten, een ander is minder ambitieus. Wij kunnen elke vrouw tegemoet komen. Iedereen is welkom in de vrouwen sportschool en u sport gewoon in uw eigen tempo en op uw eigen niveau. Er is geen druk, er is wél volop ruimte voor persoonlijk contact. Speciaal voor onze leden hebben we op onze website een portaal aangemaakt met handige tips en tricks. Ook kunt u op die manier nader kennismaken met eGym. Natuurlijk hebben we ook oog voor diabetes en wordt er bij dames fitness in Zoetermeer Corona proof gesport en gewerkt.

Veel vrouwen willen graag af van de overtollige kilo’s, wij van de vrouwen sportschool helpen u graag

Veel vrouwen gaan sporten in de hoop zo overtollige kilo’s kwijt te raken. Wilt u dat ook? Dan kunnen wij ook op het gebied van voeding ondersteunen. We kunnen u helpen met het in drie maanden tijd kwijtraken van de nodige kilo’s. Bovendien garanderen we u dat u niet te maken krijgt met het bekende en gehate jojo-effect. Dat is een kwestie van voldoende voeding nemen en genoeg verbranden. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. En zo kunnen wij u dus op tal van verschillende manieren van dienst zijn. Gezellig sporten en toch uw sportieve doelen halen? Dat kan prima wanneer u kiest voor onze dienstverlening. Wees welkom in Zoetermeer!