We mogen weer sporten!


HOERA, WE MOGEN WEER OPEN!!!!
Wat is dat fijn! Nog niet zonder strenge regels, máár we mogen elkaar wel weer ontmoeten. En daar zijn we heel super blij mee!
We zijn ook heel blij met jullie, trouwe leden, de harde kern van ZENNA! Dank je wel dat jullie ons geholpen hebben! Dank zij jullie steun heeft ZENNA deze crisis overleefd! Jullie steun is goud waard en niet in worden uit te drukken! Vandaar dat wij ons logo hebben aangepast, hart voor ZENNA door de leden!


     

Een heel klein feestje, op een klein terrasje:
Daarom vieren we, op gepaste afstand van elkaar, deze week een feestje. Als je komt sporten, blijf daarna dan even uitpuffen op ons gezellige koffie/thee-terras. Voor alle trouwe leden hebben we een  leuke verassing.

   

Feestweek:
We hebben in de openingsweek een gezellige feestweek gepland met allerlei lekkere (gratis) verwen-momentjes voor jou. Kijk op SuperSaas wat er gebeurt en waar je je voor kan inschrijven: Een lekkere massage Of Een gratis bodysupport analyse Of Een heerlijk beauty momentje Of Een lekkere alcoholvrije cocktail Of Teveel om op te noemen.    

 

Voor alle activiteiten geldt: inschrijven via SUPERSAAS:
https://www.supersaas.nl/schedule/ZENNA/ZENNA  

 


Mannen op de club:

We kunnen niet garanderen dat in deze feestweek alle evenementen door vrouwen worden gedaan. Op sommige momenten kan er een man op de club zijn. Vind jij dit niet fijn? Bel dan even voordat je komt. Of kijk op SuperSaas, daar kan je zien wie er op de club is.

     

Wat hebben we veel dingen online gedaan:
Online-conditie-les, online-bingo, online-kookworkshops, online-beauty workshops.
Wat fijn dat we nu weer gewoon real-life kunnen sporten. We hebben ons best gedaan om de club bij elkaar te houden en daar blijven we mee doorgaan, ook als we straks weer helemaal vrij kunnen bewegen.  Sommige dingen vonden we heel erg leuk om online te doen, die blijven we gewoon doen, maar dan niet online.

       

Geen Besmettingen bij ZENNA:
Weet jij dat er bij ZENNA niemand, maar dan ook niemand besmet is geraakt door of tijdens het sporten? Daar zijn wij best trots op. We vinden jouw gezondheid belangrijk én wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons veilig voelt. Ondertussen zijn Astrid en Sarah gevaccineerd en ook een heleboel andere leden. Dat betekent dat er steeds minder kans is dat jij besmet kan raken bij ZENNA.
   
Egym:
Eindelijk zijn jullie weer welkom om binnen te sporten! We beginnen rustig op de eGym. Iedereen kan zich inschrijven via SuperSaas voor een half uurtje op de eGym-apparaten. Dat zijn twee rondjes! Dit is zodat iedereen aan de beurt  komt. Zo houden we rekening met elkaar! Deze 1e week mag jij je 1x inschrijven voor de eGym.

Vanaf maandag 24 mei a.s. mag je los gaan!

     

Krachtmeting:
We doen met jou eerst een krachtmeting als je de 1e keer komt sporten, omdat het heel lang geleden is dat jij hebt gesport op de eGym-apparaten. Dat betekent dat je de eerste keer even op elkaar moet wachten voordat je start met de eGym. We hopen daarbij op jouw begrip!
     

Stille momenten:
Er zijn leden die graag op een rustiger moment willen trainen. Dat kan. Vraag aan Astrid wanneer de rustige momenten zijn. Zij kan in SuperSaas momenten afschermen, zodat er maar twee mensen tegelijk kunnen trainen op de eGym.
     

Do’s and don’ts:

Voor alle activiteiten geldt inschrijven via SUPERSAAS: https://www.supersaas.nl/schedule/ZENNA/ZENNA

– alléén als je géén gezondheidsklachten hebt de kleedkamer en toiletten zijn niet in gebruik.
– Zorg ervoor dat je thuis naar de toilet bent geweest
– desinfecteer je handen bij binnenkomst draag fitness handschoentjes, dit is verplicht. (Kan je eventueel kopen bij ZENNA)
– neem een groot badlaken mee voor op de apparaten
– neem een flesje/bidon met water mee
– Individueel sporten kan met max. 4 personen tegelijk in de grote zaal.
– Voorlopig nog geen groepslessen!  
   

Groepslessen:
De groepslessen binnen zijn nog niet toegestaan.
Dus er is nog geen yoga en pilates.
Je mag wel individueel in de groepsleszaal een lesje op de tv doen.
Buiten geven we wel groepslessen:
conditie-les,
MX4,
kickboksen,
power-walking
fietsen.
     

Corona-kilo’s:


Wij helpen je graag om van die Corona-kilo’s af te komen. Je wordt gewogen bij binnenkomst. Vervolgens maken wij een afspraak met jou om samen een plan van aanpak te maken om de Corona-kilo’s te lijf te gaan.


     

Vrijwilliger/Trainer zijn bij ZENNA:
Als vrijwilliger/trainer bij ZENNA,  ga je altijd trainen! Je moet wel, want er staan mensen op je te wachten. Je merkt dan ook hoe gezellig het kan zijn bij ZENNA, al kletsend loop of fiets je een heel eind en je heb niet in de gaten hoe ver je dan kan lopen/fietsen.  Je leert heel veel mensen kennen en het is echt een hulpmiddel in de strijd tegen de eenzaamheid.
     


Fietsen:
We zijn heel blij dat Ellis, onze vrijwillige fietstrainer, weer op de been is. Ze heeft op 14 februari jl. een blessure opgelopen en mag nu heel voorzichtig weer beginnen. Vandaar dat de eerste fiets-trainingen beginners-trainingen zijn. We hopen dat Ellis snel weer helemaal de oude is en ons blij gaat maken met heerlijk lange recreatieve fietstochten. We zoeken nog een tweede vrijwillige fietstrainer, die Ellis kan helpen bij de organisatie en die ook kan ondersteunen als de groep wat groter wordt. Vind jij dat iets? Neem dan contact op met Astrid.
     
Wandelen:
Wij zijn ook heel blij met de vrijwilligers trainers Marga, Corry en Emmy, onze wandeltrainers. Zij lopen elke maandag 16.00-17.00 uur (5-7 km), woensdag 15.30-17.30 uur (3-5 km wandelen + 2x 30 min fietsen) en zaterdag 10.00-11.30 uur (10-15 km). Het weer wordt steeds mooier en de groep steeds groter. Als er voldoende animo is, dan kunnen we de maandagmiddag wandeling weer er plaatsen naar de avond.
Het is nu lang genoeg licht om voor het donker weer thuis te zijn.
Laat het weten aan Astrid als je dat wilt.
     

Vrijwilliger zijn bij ZENNA?
ZENNA is een bijzondere club, het is een club alleen voor en met vrouwen. Uniek in de omgeving!
Astrid en Sarah zijn onze trainers, maar alles wat er om heen gebeurt doen we met een team van vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers, hoe gezelliger het wordt in de club. Doe mee! We hebben vrijwilligersborrels, af en toe een gezellig etentje, je kan korting krijgen op je lidmaatschap en nog veel meer! Denk niet dat je niets voor ZENNA kan betekenen, meld je aan en doe gezellig mee! Je bestrijdt er je eenzaamheid mee.
Geef je op bij Astrid of Sarah.
     

Aanmelden nieuwe leden:
Door de Corona zijn wij maanden dicht geweest en hebben veel leden hun abonnement opgezegd. Je bent van harte welkom om je (weer) aan te melden als lid. Doe dit deze maand dan betaal jij geen inschrijfgeld.
Wij vragen jou hulp om ons te helpen ZENNA weer ‘groot’ te maken. Maak reclame voor ZENNA, praat over ZENNA, neem een vriendin/buurvrouw/familie-lid mee voor een proefles.
Als jij een lid aanbrengt, dan krijg jij een leuk cadeau van ons.
Je kan je aanmelden om (weer) lid te worden of voor een proefles:
Contact – ZENNA – Sport for Women
   

Welkom terug, we hebben jullie gemist!
groetjes Sarah en Astrid

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.