Blog

Ik ben inmiddels 6 kilo kwijt

Hoi, mijn naam is Aimée.

Ik ben 52 jaar. Vanaf april 2022 ben ik lid geworden bij ZENNA Sport for Women.

De juiste stap

Tijdens de intake met de eigenaresse Astrid had ik gelijk het gevoel dat ik de juiste stap had genomen. Zij begeleidt je goed en vraagt ook wat je wilt bereiken. In mijn geval moest ik een paar kilo’s afvallen. Ik ben 1.58 m en woog 72 kilo. Dit was echt teveel. Astrid heeft mij eerst gewogen op de speciale weegschaal, de InBody. Ik kreeg een hele uitdraai, waarop ik o.a. precies kon zien hoeveel mijn vet-en spierpercentage was. Maar ook waar het zit en hoeveel kcal ik mag eten om af te vallen. Zo wist ik precies waar ik aan moest gaan werken.

Persoonlijk ingesteld

Vervolgens heeft Astrid de eGym toestellen afgestemd op mijn lengte. Doordat Astrid je een krachtmeting op alle eGym toestellen laat doen weet je dat de toestellen op jou zijn ingesteld. En erg handig, ik hoef niks te onthouden al mijn gegevens staan in de chip op mijn eGym polsbandje. Die hou ik voor elk apparaat en dan kan ik gelijk trainen. Ik hoef niet eerst mijn toestel in te stellen en te denken “Ooh ja, hoeveel gewicht deed ik ook alweer op dit apparaat en hoeveel herhalingen?”

Inmiddels (oktober 2022) ben ik 7 kilo kwijt en dat ‘alleen’ maar doordat ik 3 keer per week een half uurtje train op de eGym apparaten. Ik ben eerst begonnen met het Basis programma op de eGym. Nadat ik dit programma goed onder de knie had heef Astrid mij op een Vetverbrandingsprogramma gezet. Omdat ik nu op mijn streef gewicht ben heeft ze mijn programma ingesteld op Spieropbouw om alles weer strakker te krijgen.

Motivatie

Astrid motiveert je, maar is ook streng, wat ik echt nodig heb. Tegenwoordig probeer ik ook met de wandelgroep mee te lopen, wat mij goed bevalt. De drempel is heel laag om te komen sporten, omdat de apparaten in een huiskamer setting staan. Het voelt heel huiselijk aan.

Astrid, bedankt voor je steun en ik ga dit zeker volhouden😉


Ook interessant voor jou

5 fabels DIE JE ABSOLUUT MOET weten!

Waarom het niet lukt OM JOUW ‘PERFECTE’ BUIK TE KRIJGEN! Wil jij ook graag je buikvet verbranden, maar lukt het niet?

Lees verder

10 tips om meer beweging in je leven te brengen

Wil jij ook meer bewegen, maar heb je simpelweg niet de tijd om elke dag minimaal 30 minuten te bewegen?

Lees verder

Welk programma past het beste bij jou?

Veel vrouwen vinden het moeilijk om te bepalen welke vorm van bewegen het beste bij hun past.

Lees verder

Ervaringen

Bij ZENNA mag je je kids meenemen. Ik zet ze achter een tablet en ik kan ff snel een halfuurtje sporten. Dus ook in de schoolvakanties. Super fijn dat ik gewoon door kan sporten!
- Kelly
Whoow wat is ZENNA mooi geworden! De club heeft een hele make-over gehad. Super gaaf.
- Jeanette
Ervaren trainers, kleinschalig en met enorm veel aandacht. Gezellige club vrouwen.
- Marga van der Tol