ZoetermeerPas

ZoetermeerPas

Bij ZENNA kun je ook sporten met de ZoetermeerPas, omdat ZENNA vindt dat iedere vrouw moet kunnen sporten. ZENNA is een veilige omgeving om te sporten voor vrouwen!

De ZoetermeerPas is een voordeelpas met een digitaal tegoed, die je kunt aanvragen via de gemeente Zoetermeer. Kijk voor de tarieven op de site van de gemeente Zoetermeer: www.zoetermeerpas.nl.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.