ZoetermeerPas

ZoetermeerPas

Bij ZENNA kun je ook sporten met de ZoetermeerPas, omdat ZENNA vindt dat iedere vrouw moet kunnen sporten. ZENNA is een veilige omgeving om te sporten voor vrouwen!

De ZoetermeerPas is een voordeelpas met een digitaal tegoed, die je kunt aanvragen via de gemeente Zoetermeer.

Bij ZENNA kunnen kinderen van 3 t/m 18 jaar ook sporten met hun sport tegoed op de ZoetermeerPas.  ZENNA biedt deze mogelijkheid ook aan voor jongens. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.