Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching

Vitaal zijn betekent in balans zijn. Anders dan een Personal Trainer is een Vitaliteitscoach ook bezig met jouw energie. Samen met jou stelt de coach een bewuste en gezonde leefstijl samen. Hierbij kijken we niet alleen naar sport of voeding, maar ook naar jou als geheel. Het doel is om jou er fysiek en mentaal bovenop te krijgen, je voeding en beweging in balans te krijgen en te zorgen dat jij ontspannen door het leven gaat.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.