Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching

Vitaal zijn betekent in balans zijn. Anders dan een Personal Trainer is een Vitaliteitscoach ook bezig met jouw energie. Samen met jou stelt de coach een bewuste en gezonde leefstijl samen. Hierbij kijken we niet alleen naar sport of voeding, maar ook naar jou als geheel. Het doel is om jou er fysiek en mentaal bovenop te krijgen, je voeding en beweging in balans te krijgen en te zorgen dat jij ontspannen door het leven gaat.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.