Kickboksen

Kickboksen

Boks jezelf fit! Tijdens deze groepsles train je op je eigen niveau. We beginnen altijd met een warming-up, gevolgd door een kerntraining. Door het uitvoeren van verschillende bokstechnieken en -oefeningen train jij je hele lichaam. Tussen het boksen door doen we cardio- en krachtoefeningen om de groepsles leuk en afwisselend te houden.

Kickboksen bij ZENNA betekent:

  • Persoonlijke aandacht
  • Afwisselende bokstechnieken
  • Geen training hetzelfde
  • Cardio- én krachttraining

Tijd: donderdag 19.30 uur


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.