Blog

Welk programma past het beste bij jou?

Veel vrouwen vinden het moeilijk om te bepalen welke vorm van bewegen het beste bij hun past. Elke vrouw heeft haar eigen motivatie en plezier om wel of niet te sporten. Iedereen weet inmiddels dat sporten/bewegen een must is.

ZENNA heeft ruim 16 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen in de gym. Onze visie is dat elke vrouw moet kunnen sporten. Daarom duurt ons fitness-programma (eGym) slechts 30 minuten, worden er groepslessen aangeboden waar je met plezier naartoe gaat, en kun je de kids meenemen als je geen oppas hebt. En na het trainen kun je heerlijk genieten van een (gratis) kopje koffie of thee.

Bij de intake kijken wij samen wat jouw doelen zijn en bepalen wij samen welk programma het beste bij jou past. Er is een ruim aanbod van programma’s voor jong en oud.


Ook interessant voor jou

5 fabels die je absoluut moet weten

Wil jij ook graag je buikvet verbranden, maar lukt het niet?

Lees verder

10 tips om meer beweging in je leven te brengen

Wil jij ook meer bewegen, maar heb je simpelweg niet de tijd om elke dag minimaal 30 minuten te bewegen?

Lees verder

Ik ben inmiddels 6 kilo kwijt

Hoi, mijn naam is Aimée. Ik ben 52 jaar. Vanaf april 2022 ben ik lid geworden bij ZENNA Sport for Women.

Lees verder

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom