Easy Shape Trainer

Easy Shape Trainer

Dit apparaat werkt met lichaamseigen trillingen, die zorgen voor stimulatie van de spieren zonder dat je je lichaam hoeft te belasten. De Easy Shape Trainer meet vóór iedere behandeling de vet- en spierdichtheid en de cel- en weefselvloeistof. De trillingen werken door op het lichaam, waardoor de behandeling vaak ook pijnbestrijdend werkt.

De pads zorgen ervoor dat de trillingen doorwerken in het lichaam. Dit is dus een gemakkelijke en effectieve manier om gewicht te verliezen, pijn te bestrijden én spieren te versterken c.q. aan te maken. Zéker in combinatie onze eGym! De pads worden geplaatst op de plekken waar jij wilt afvallen en/of spieren wilt versterken en/of pijn hebt.

Je merkt al na één behandeling resultaat als je pijn hebt. Als je plaatselijk wilt afvallen en/of je spieren wilt versterken, heb je meerdere behandelingen nodig. De Easy Shape Trainer stelt door middel van een intake samen met jou vast hoeveel behandelingen jij nodig hebt.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.