Easy Shape Trainer

Easy Shape Trainer

Dit apparaat werkt met lichaamseigen trillingen, die zorgen voor stimulatie van de spieren zonder dat je je lichaam hoeft te belasten. De Easy Shape Trainer meet vóór iedere behandeling de vet- en spierdichtheid en de cel- en weefselvloeistof. De trillingen werken door op het lichaam, waardoor de behandeling vaak ook pijnbestrijdend werkt.

De pads zorgen ervoor dat de trillingen doorwerken in het lichaam. Dit is dus een gemakkelijke en effectieve manier om gewicht te verliezen, pijn te bestrijden én spieren te versterken c.q. aan te maken. Zéker in combinatie onze eGym! De pads worden geplaatst op de plekken waar jij wilt afvallen en/of spieren wilt versterken en/of pijn hebt.

Je merkt al na één behandeling resultaat als je pijn hebt. Als je plaatselijk wilt afvallen en/of je spieren wilt versterken, heb je meerdere behandelingen nodig. De Easy Shape Trainer stelt door middel van een intake samen met jou vast hoeveel behandelingen jij nodig hebt.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.