Easy Shape Trainer

Easy Shape Trainer

Dit apparaat werkt met lichaamseigen trillingen, die zorgen voor stimulatie van de spieren zonder dat je je lichaam hoeft te belasten. De Easy Shape Trainer meet vóór iedere behandeling de vet- en spierdichtheid en de cel- en weefselvloeistof. De trillingen werken door op het lichaam, waardoor de behandeling vaak ook pijn bestrijdend werkt.

De pads zorgen ervoor dat de trillingen doorwerken in het lichaam. Dit is dus een gemakkelijke en effectieve manier om gewicht te verliezen, pijn te bestrijden én spieren te versterken c.q. aan te maken. Zéker in combinatie onze eGym! De pads worden geplaatst op de plekken waar jij wilt afvallen en/of spieren wilt versterken en/of pijn hebt.

Je merkt al na één behandeling resultaat als je pijn hebt. Als je plaatselijk wilt afvallen en/of je spieren wilt versterken heb je meerdere behandelingen nodig. De Easy Shape Trainer stelt samen met jou vast d.m.v. een intake hoeveel behandelingen jij nodig hebt.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij ZENNA mag je je kids meenemen. Ik zet ze achter een tablet en ik kan ff snel een halfuurtje sporten. Dus ook in de schoolvakanties. Super fijn dat ik gewoon door kan sporten!
- Kelly
Whoow wat is ZENNA mooi geworden! De club heeft een hele make-over gehad. Super gaaf.
- Jeanette
Ervaren trainers, kleinschalig en met enorm veel aandacht. Gezellige club vrouwen.
- Marga van der Tol

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer