Mogelijkheden


Bekijk hieronder alle mogelijkheden bij ZENNA Sport for Women

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden bij ZENNA Sport for Women

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind jij een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

eGym

Een druk leven, geen tijd of zin maar toch lekker in je vel zitten en je fit voelen? Dat kan met het eGym concept van Zenna Sport for Women.

Lees meer

Afvalbegeleiding

Afvallen is lastig genoeg. Het laatste dat je wilt, is terugvallen op je oude gewicht door het jojo-effect. Bij Zenna Sport for Women hebben we een afvalprogramma van drie maanden.

Lees meer

Easy Shape Trainer

Dit apparaat werkt met lichaamseigen trillingen, die zorgen voor stimulatie van de spieren zonder dat je je lichaam hoeft te belasten.

Lees meer

InBody

Voordat je begint met sporten wil je natuurlijk wel weten wat je in huis hebt. Door je lichaam te leren kennen, weet je welke (realistische) doelen je kunt stoelen en waar je staat in je fitness journey.

Lees meer

Vitaliteitscoaching

Vitaal zijn betekent in balans zijn. Anders dan een personal trainer is een vitaliteitscoaching ook bezig met jouw energie.

Lees meer