Klankschaal

Klankschaal

Heb je last van stress of een burn-out, of zit je op een andere manier ‘vast’ in je lichaam? Dan is een meditatie met klankschalen voor jou wellicht geschikt. Bij ZENNA gebruiken we diverse akoestische klanken om je te helpen ontspannen en te helen. Door het geluid kom je dichter bij de blokkades die jou in de weg zitten in je geest en lichaam. We helpen je bewuster te worden van datgene wat belangrijk voor jou is. Bovendien kom je even tot volledige ontspanning. Bij klankschaalmeditatie mediteer je door klanken en trillingen. Dit werkt harmoniserend en zuiverend. Tijdens een klankbad word je omringd met geluiden van klankschalen, chimes/koshi’s, drums en rainsticks, zowel van een afstand als dichtbij.

Het enige wat jij hoeft te doen op deze reis is ontspannen op je yogamatje liggen. Neem comfortabele kleding mee en eventueel een setje sokken, zodat je voeten warm blijven.

Voor meer informatie ga je naar www.theinnerbeautyacademy.nl

Tijd: wordt maandelijks doorgegeven via onze agenda en nieuwsbrief


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.