Yoga

Yoga

Vertaald uit het Sanskriet betekent ‘yoga’ ‘beheersen’, ‘verenigen’ en ‘herboren worden’. Bij onze yogalessen leer je om je geest, het gevoel en het lichaam te beheersen door een combinatie van oefeningen. Het versoepelt het lichaam en ontspant tegelijkertijd.

Yoga bij ZENNA betekent:

  • Hatha-yoga: een fysieke yogavariant
  • Oefeningen van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstecnieken (pranayama)
  • Voornamelijk niet-bewegende asana’s
  • Kleine groepen

Iedereen op elk niveau kan deelnemen met de groepsles, of je nou nog nooit een yogamat hebt aangeraakt of al ervaren bent.

Tijd: dinsdag 18.30 uur en vrijdag 09:00 uur


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.