Afvalbegeleiding

Afvalbegeleiding

Afvallen is lastig genoeg. Het laatste dat jij wilt is terugvallen op je oude gewicht door het jojo-effect. Bij ZENNA hebben we een afvalprogramma van drie maanden. Dit is géén dieet. Het is een methode die je leert anders (en beter) met je voeding om te gaan. Je laat je voeding voor je werken door met de juiste hoeveelheden voeding je vetverbranding in werking te zetten. Je zult merken dat je meer energie hebt en beter in balans blijft. Je leert weer te genieten van voeding zonder je schuldig te voelen. Zo leer jij om gezond en gevarieerd te eten. De gewichtsconsulente helpt je hier graag bij.

Samen met haar ga jij elke week aan de slag. Wekelijks heb je een coachingsgesprek en een weegmoment met de InBody om je vooruitgang bij te houden. Je sport hierbij minimaal 2x per week op de eGym met het speciaal ontwikkelde afvalprogramma.

Weet jij dat wij met de producten van Straight Away werken? Deze geven een extra boost in jouw proces naar je droomlichaam. De producten van Straight Away ondersteunen jou met maaltijdvervangers en gezonde tussendoortjes.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij ZENNA mag je je kids meenemen. Ik zet ze achter een tablet en ik kan ff snel een halfuurtje sporten. Dus ook in de schoolvakanties. Super fijn dat ik gewoon door kan sporten!
- Kelly
Whoow wat is ZENNA mooi geworden! De club heeft een hele make-over gehad. Super gaaf.
- Jeanette
Ervaren trainers, kleinschalig en met enorm veel aandacht. Gezellige club vrouwen.
- Marga van der Tol

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer