Afvalbegeleiding

Afvalbegeleiding

Afvallen is lastig genoeg. Het laatste wat jij wilt is terugvallen in je oude gewicht door het jojo-effect. Bij ZENNA Sport for Women hebben we een afvalprogramma van drie maanden. Dit is géén dieet. Het is een methode die je leert anders (en beter) met je voeding om te gaan. Je laat je voeding voor je werken door met de juiste hoeveelheden voeding je vetverbranding in werking te zetten. Je zult merken dat je meer energie hebt en beter in balans blijft. Je leert weer te genieten van voeding zonder je schuldig te voelen. Zo leer jij om gezond en gevarieerd te eten. De gewichtsconsulente helpt je hier graag bij.

Samen met haar ga jij elke week aan de slag. Wekelijks heb je een coachingsgesprek en een weegmoment met de InBody om je vooruitgang bij te houden. Je sport hierbij minimaal 2x per week op de eGym met het speciaal ontwikkelde afvalprogramma.

Weet jij dat wij met de producten van Straight Away werken? Deze geven een extra boost in jouw proces naar je droomlichaam. De producten van Straight Away ondersteunen jou met maaltijdvervangers en gezonde tussendoortjes.

afvalbegeleiding

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.