eGym

eGym

Een druk leven, geen tijd of zin om te sporten, maar toch lekker in je vel zitten en je fit voelen? Dat kan met het eGym concept van ZENNA Sport for Women!

Met de eGym train je twee keer per week slechts 30 minuten. Of je nou meer kracht of conditie wilt, gewoon lekker wil trainen, wil afvallen of juist wil/moet revalideren: met de eGym bereik je gemakkelijk en snel je doelen.

Maak je gebruik van onze eGym, dan rouleer je tussen acht verschillende toestellen. We beginnen altijd met een intakegesprek, waarna de toestellen worden afgesteld op jouw doelen, lengte en kracht. Hierdoor train je altijd op maat, veilig en efficiënt. Je logt in met een persoonlijke chip op het door een computer gestuurde systeem. Op het scherm start een spel gestimuleerd door jouw bewegingen. Dat maakt sporten pas leuk!

Zo wordt ook gegarandeerd dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Als je klaar bent met trainen, worden je resultaten opgeslagen en die kun je waar dan ook terugzien in de app op jouw telefoon. Na elke zesde training doe je een nieuwe krachtmeting en werk je vandaaruit verder. Zo blijf je jezelf uitdagen en kun jij je progressie zelf bijhouden op je telefoon. Voor en na het trainen rek je je spieren om blessures te voorkomen en ervoor te zorgen dat jouw spieren flexibel aanvoelen.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.