eGym

eGym

Een druk leven, geen tijd of zin om te sporten, maar toch lekker in je vel zitten en je fit voelen? Dat kan met het eGym concept van ZENNA!

Met de eGym train je twee keer per week slechts 30 minuten. Of je nou meer kracht of conditie wilt, gewoon lekker wil trainen, af wil vallen of juist wil/moet revalideren. Met de eGym bereik je gemakkelijk en snel je doelen.

Maak je gebruik van onze eGym, dan rouleer je tussen acht verschillende toestellen. We beginnen altijd met een intakegesprek, waarna de toestellen worden afgesteld op jouw doelen, lengte en kracht. Hierdoor train je altijd op maat, veilig en efficiënt. Je logt in met een persoonlijke chip op het door een computer gestuurde systeem. Op het scherm start een spel gestimuleerd door jouw bewegingen. Dat maakt sporten pas leuk!

Zo wordt ook gegarandeerd dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Als je klaar bent met trainen worden je resultaten opgeslagen en dit kan je waar dan ook terugzien in de app op jouw telefoon. Na elke zesde training doe je een nieuwe krachtmeting en werk je vanuit daar verder. Zo blijf je jezelf uitdagen en kan jij je progressie zelf bijhouden op je telefoon. Voor en na het trainen rek je je spieren om blessures te voorkomen en ervoor te zorgen dat jouw spieren flexibel aanvoelen.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij ZENNA mag je je kids meenemen. Ik zet ze achter een tablet en ik kan ff snel een halfuurtje sporten. Dus ook in de schoolvakanties. Super fijn dat ik gewoon door kan sporten!
- Kelly
Whoow wat is ZENNA mooi geworden! De club heeft een hele make-over gehad. Super gaaf.
- Jeanette
Ervaren trainers, kleinschalig en met enorm veel aandacht. Gezellige club vrouwen.
- Marga van der Tol

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer