Over ons


Welkom bij ZENNA!

Over ons

Bij ZENNA Sport for Women zijn wij er voor de vrouw die fit en vitaal wil worden. Leeftijd, gewicht en ervaring zijn hierbij niet relevant. ZENNA biedt een veilige omgeving aan vrouwen die liever niet sporten met luide muziek, mensen die hun ogen uitkijken en haantjesgedrag. Door het brede aanbod van programma’s en apparatuur biedt ZENNA een ruim pakket aan mogelijkheden voor elke vrouw op haar eigen niveau. Bij ZENNA sport je in kleine groepen; ook in de gym. Hierdoor is er genoeg aandacht voor jou!

ZENNA denkt graag met je mee, ook als jij je in een situatie bevindt waarin sporten wellicht een uitdaging vormt. Met behulp van persoonlijke aandacht en geduld staat ZENNA jou bij. Zo wordt sporten (weer) leuk en ga je met plezier naar de gym!

Bij ZENNA werken wij met een digitale agenda. Hierin kun jij je aanmelden en zelf bepalen wanneer jij wilt sporten.

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.