Over ons


Welkom bij ZENNA!

Over ons

Bij ZENNA Sport for Women zijn wij er voor de vrouw die fit en vitaal wil worden. Leeftijd, gewicht en/of ervaring is hierbij niet relevant. ZENNA biedt een veilige omgeving aan vrouwen die liever niet sporten met luide muziek, mensen die hun ogen uitkijken en haantjesgedrag. Door ons brede aanbod van programma’s en apparatuur biedt ZENNA eem ruim pakket aan mogelijkheden voor elke vrouw op haar eigen niveau. Bij ZENNA sport je in kleine groepen, ook in de gym, hierdoor is er genoeg aandacht voor jou!

ZENNA denkt graag met je mee, ook als jij je in een situatie bevindt waarin sporten wellicht een uitdaging vormt. Met behulp van persoonlijke aandacht en geduld staat ZENNA jou bij. Zo wordt sporten (weer) leuk en een plezier om naar de gym toe te gaan!

Bij ZENNA werken wij met een digitale agenda. Hierin kan jij je aanmelden en zelf bepalen wanneer jij wilt sporten.

Ervaringen

Bij ZENNA mag je je kids meenemen. Ik zet ze achter een tablet en ik kan ff snel een halfuurtje sporten. Dus ook in de schoolvakanties. Super fijn dat ik gewoon door kan sporten!
- Kelly
Whoow wat is ZENNA mooi geworden! De club heeft een hele make-over gehad. Super gaaf.
- Jeanette
Ervaren trainers, kleinschalig en met enorm veel aandacht. Gezellige club vrouwen.
- Marga van der Tol

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer