Over ons


Welkom bij ZENNA!

Over ons

Bij ZENNA Sport for Women zijn wij er voor de vrouw die fit en vitaal wil worden. Leeftijd, gewicht en ervaring zijn hierbij niet relevant. ZENNA biedt een veilige omgeving aan vrouwen die liever niet sporten met luide muziek, mensen die hun ogen uitkijken en haantjesgedrag. Door het brede aanbod van programma’s en apparatuur biedt ZENNA een ruim pakket aan mogelijkheden voor elke vrouw op haar eigen niveau. Bij ZENNA sport je in kleine groepen; ook in de gym. Hierdoor is er genoeg aandacht voor jou!

ZENNA denkt graag met je mee, ook als jij je in een situatie bevindt waarin sporten wellicht een uitdaging vormt. Met behulp van persoonlijke aandacht en geduld staat ZENNA jou bij. Zo wordt sporten (weer) leuk en ga je met plezier naar de gym!

Bij ZENNA werken wij met een digitale agenda. Hierin kun jij je aanmelden en zelf bepalen wanneer jij wilt sporten.

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.