Circuittraining

Circuittraining

Een circuittraining betekent training met behulp van de beste tools om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te trainen. Het is dus zowel geschikt om af te vallen als om je conditie te verbeteren. Deze training wordt gevolgd in kleine groepen. Door deze kleine groepen (maximaal 10 personen) zijn persoonlijke aandacht en een uitdagende training gegarandeerd. En dat allemaal in 45 minuten!

Circuittraining bij ZENNA betekent:

  • Persoonlijke aandacht
  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma
  • Work-outs op alle niveaus
  • Afwisselende, inspirerende trainingen
  • Een training met cardio, kracht en uithoudingsvermogen

Tijd: maandag en woensdag 18:30 uur en vrijdag 10:00 uur


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.