Circuittraining

Circuittraining

Een circuittraining betekent training met behulp van de beste tools om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te trainen. Het is dus zowel geschikt om af te vallen als om je conditie te verbeteren. Deze training wordt gevolgd in kleine groepen. Door deze kleine groepen (maximaal 10 personen) zijn persoonlijke aandacht en een uitdagende training gegarandeerd. En dat allemaal in 45 minuten!

Circuittraining bij ZENNA betekent:

  • Persoonlijke aandacht
  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma
  • Work-outs op alle niveaus
  • Afwisselende, inspirerende trainingen
  • Een training met cardio, kracht en uithoudingsvermogen

Tijd: maandag en woensdag 18:30 uur en vrijdag 10:00 uur

Proefles € 10,00


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.