Reha Fit (revalidatieprogramma)

Revalidatie

Wil je graag sporten, maar ben je aan het revalideren of heb je een chronische blessure? Ook dan ben je van harte welkom bij ZENNA. Met de aangepaste oefeningen kun je gemakkelijk in beweging komen en door de bewegingen zul je merken dat jouw conditie verbetert. We begrijpen dat iedereen andere benodigdheden heeft. Daarom kijken we samen met jou wat je wilt bereiken en wat je aankunt. Neem snel contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.