Metabolic Fit (bij hartklachten)

Hartklachten

Wanneer je hartklachten hebt, gaat dit vaak gepaard met minder energie. Toch is het goed om dan te blijven bewegen. Zo houd jij je conditie in stand en slaap je beter. Regelmatig bewegen helpt met het soepel houden van jouw slagaders. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat regelmatig bewegen als gevolg heeft dat je minder medicatie hoeft in te nemen voor je hartproblemen. Juist omdat je zelf je tempo bepaalt, is deze vorm van beweging goed en geschikt voor hartpatiënten of mensen met hartklachten. Weet jij dat wij bijvoorbeeld power walking bieden? Ook dit is een laagdrempelige vorm van beweging. Overleg altijd met je huisarts welke sport voor jou geschikt is. Wij denken ook graag met je mee. Kom gerust langs voor een intake!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.