Powerwalking

Powerwalking

Deze groepssessie is heel geschikt voor mensen met diabetes type II en/of overgewicht. Het doel is je bloedsuikers te verlagen, je conditie te verbeteren en/of vet te verbranden. Bovendien is het een fijn moment om gezellig te kletsen met elkaar tijdens het lopen. En daarna een kopje koffie te drinken.

Powerwalking bij ZENNA betekent:

  • Gemengde groepen: je partner kan meelopen
  • Een uur lopen, inclusief warming-up en cooling-down
  • Begeleid worden met je houding om verkrampingen te voorkomen
  • Elkaar stimuleren om door te gaan
  • Lichte oefening tussendoor, zodat verschillende spiergroepen worden getraind

Tijd: maandag 19:00 uur en woensdag 16:00 uur

Proefles € 10,00


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.