Diabetes

Diabetes

Bewegen bij diabetes is belangrijk. Het zorgt voor:

  • Een betere controle over jouw bloedglucose
  • Een lagere bloeddruk
  • Een lager lichaamsgewicht
  • Een betere elasticiteit van de vaten
  • Minder vetten in je bloed

Je werkt aan een gezonder lichaam door te sporten, waardoor de kans op complicaties kleiner wordt. Zo heeft een half uur bewegen al een positief effect op je gezondheid; zeker bij diabetes type II. Al met een paar kleine aanpassingen kun je meer bewegen, waardoor de insulinegevoeligheid voor veel mensen verbetert.

Bij ZENNA kun je veilig sporten met diabetes. Wij hebben namelijk het keurmerk van Diabetesvereniging Nederland (DVN).


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

De hartelijkheid en professionaliteit van eigenaresse Astrid motiveert enorm om te blijven sporten bij deze kleinschalige sportschool. Altijd een gezellig praatje en een lach.

- Monique

Ontvang een gratis figuuranalyse!

Meld je vrijblijvend aan voor een intake en GRATIS figuuranalyse bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.