Diabetes

Diabetes

Bewegen bij diabetes is belangrijk. Het zorgt voor:

  • Een betere controle over jouw bloedglucose
  • Een lagere bloeddruk
  • Een lager lichaamsgewicht
  • Een betere elasticiteit van de vaten
  • Minder vetten in je bloed

Je werkt aan een gezonder lichaam door te sporten, waardoor de kans op complicaties kleiner wordt. Zo heeft een half uur bewegen al een positief effect op je gezondheid; zeker bij diabetes type II. Al met een paar kleine aanpassingen kun je meer bewegen, waardoor de insulinegevoeligheid voor veel mensen verbetert.

Bij ZENNA kun je veilig sporten met diabetes. Wij hebben namelijk het keurmerk van Diabetesvereniging Nederland (DVN).


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Ik sport nu al 7 maanden bij ZENNA Sport. Ik sport 3x per week en ben inmiddels 9 kg afgevallen! Het is gezellig bij ZENNA en super makkelijk: jij plant zelf de gewenste tijden in en de dagen dat je kan komen om te sporten. De vrouwen hier worden ook goed begeleid en goed geïnformeerd. Er worden ook veel andere groepslessen gegeven en niet alleen eGym.

- Luma

Bij Zenna is het altijd gezellig! Tijdens de E-gym heb je vaak niet in de gaten dat je echt aan het sporten bent. Dat heeft te maken met een bijzondere techniek; tijdens het sporten ben je ook aan het Pac-mannen (met een groter bolletje de kleinere bolletjes ‘opeten’ tijdens het bewegen). Met daarbij dat je alleen maar met vrouwen aan het sporten bent geeft ook een fijne gezellige sfeer.

- Ellis

Ik ben trots op ZENNA! Een kleine gym met alle aandacht voor elk lid.

- Astrid Letterboom

Ontvang een gratis intake!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intake en een rondleiding bij de leukste en enige vrouwensportschool in Zoetermeer.