IMG_3223
IMG_3226
IMG_3222

Zoetermeer-pas wat kunt u er mee doen?

Met de Zoetermeer-pas kan je met de voordeelcheques 3, 4, 5 en/of 6 sporten bij ZENNA. Je mag dan onbeperkt gebruik maken van de eGym en de groepslessen. Met deze cheques kan je ook zwangerschapspilates of een afvalprogramma volgen.

Jongerencheque 2018

Deze cheque is speciaal voor jongeren tussen de 3 t/m 17 jaar. Deze cheque is maximaal 50 euro waard. Meisjes vanaf 14 jaar kunnen hiermee sporten bij ZENNA. Eventueel samen met de cheques 3, 4, 5 en/of 6.

Voordeelcheque 5/6  Korting op een kennismakingscursus

Met de voordeelcheques 5 en/of 6 krijg jij per cheque € 23,- korting op de kennismakingscursussen/-lessen.  Je mag ook de cheque 3 en/of 4 inleveren. Zie link welke kennismakingscursussen/-lessen wij aanbieden:

http://www.kennismakingscursus.nl/cursussen/

Kennismakingscursussen

ZENNA biedt de kennismakingscursussen/-lessen van de Gemeente Zoetermeer aan. Dé kans om voor een aantrekkelijk tarief kennis te maken met ZENNA! Jij kan bij ons sporten tussen de 14 en 100 jaar.

Jij mag uitproberen:  eGym, 55+gym, Pilates, Zwangerschapspilates, Yoga, Bootcamp, BBB (Billen-Buik-Benen), (Groot)-moeder/(Klein)-kind. De kennismakingscursussen zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen en 55-plussers, zowel met als zonder beperking. Mensen die om medische redenen (meer) willen bewegen kunnen zich opgeven voor een cursus uit de beweegwijzer.